• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Tim Hardaway: Babamın Sözleri İçin Doncic ve Kyrieden Özür Dilerim

YapraK

Bayan Üye
Forum Üyesii

by Eurohoops Team / [email protected]

Eski NBA efsanesi Tim Hardaway, geçtiğimiz gün Luka Doncici eleştirdi; davranışları ve maç sırasında sık sık hakem kararlarına itiraz etmesi nedeniyle ona mızmız dedi.

Dallasın lider eksiği var. Luka bir lider değil, Kyrie bir lider değil. Dominant basketbolcular ve harika oyuncular. Ama bu iki adam da lider değil. dedi.

Tim Hardawayin oğlu Tim Hardaway Jr ise babasının, takım arkadaşları hakkında söylediği sözlere karşı çıktı. Mavericks formasıyla 5. sezonunu geçiren Hardaway Jr, Dallas Morning Newsten Callie Caplana konuştu.

Söylediklerine asla katılmıyorum. Birçok kez Lukanın Dallasta geçirdiğim süre boyunca nasıl liderlik gösterdiğini anlattım. Bunu saha içinde ve dışında gösteriyor. Luka Doncic olmadan takım olmazdık, bu yüzden bunu düzeltelim. Ve Kyrie buraya geldiğinden liderlik yapıyor. Takımdaki herkesin sahada ve saha dışında iyi olduğundan emin oluyor, grubumuzdaki herkese mesaj atıyor, oyuncularla özel sohbetler gerçekleştiriyor. Tam bir lider.

Bu adamları seviyorum. Takım arkadaşlarımı seviyorum. Şimdiye kadar parçası olduğum her takımı ve birlikte oynadığım her takım arkadaşımı sevdim. Maçlar yerine buna odaklanmak, buraya gelip bunu konuşmak zorunda kalmam bende hayal kırıklığı yaratıyor. Babamı ölümüne seviyorum. Ancak bir hata yaptı. Bu onun fikri, benim değil. Biz iki farklı insanız, bu yüzden söyleyebileceğim tek şey bu.

Babam adına ve ailem adına özür diliyorum, kimsenin buna odaklanmasını istemiyorum. Basketbol oynamak için buradayım. İşimi en iyi şekilde yapmak için buradayım ve odaklanmak istediğim şey bu.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.