• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

THY: 920 ton yardımı deprem bölgesine ulaştırdık

Emre ESMER

Moderatör
THY: 920 ton yardımı deprem bölgesine ulaştırdık

Türk Hava Yolları (THY), Basın Müşaviri Yahya Üstün, 18 kargo uçuşuyla yaklaşık 920 ton insani yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırdıklarını açıkladı.

7-8 Şubat tarihlerindeki uçuşlar ile 44716 vatandaşı tahliye ettiklerini söyleyen THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, 8 Şubat tarihinde ise 145 seferle 25.666 vatandaşı tahliye ettiklerini açıkladı. Üstün, bugün 173 tahliye seferi ile 30318 vatandaşı tahliye edeceklerini söyledi. Üstün'ün açıklaması şöyle; "07-08 Şubat tarihlerinde 44716 vatandaşımızı tahliye ettik. 08 Şubat tarihinde ise deprem bölgelerine gerçekleştirdiğimiz 145 seferle 25.666 vatandaşımızı taşıdık. İcra ettiğimiz 18 kargo uçuşuyla da 920 ton insani yardım malzemesini bölgeye ulaştırdık. Bugün için planladığımız 173 tahliye seferiyle 30318 vatandaşımızı taşıyacağız. Yapacağımız 15 kargo seferiyle de 900 ton insani yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştıracağız."

Bu içeriğin kaynağı Ntv haber sitesidir.

Unident

Forum Üyesii
Türk Hava Yolları , yaptı gene yapacağını helal olsun..

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.