• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Taro Emir Tekin paylaştı: Dilan Çiçek Deniz ile Rafael Cemo Çetin'den romantik kare

Artur

Forum Üyesii

Oyuncu Taro Emir Tekin, geçtiğimiz akşam 'Yalı Çapkını' dizisinin setinde tanışıp evlenme kararı alan Ersin Arıcı ve Beril Pozam’ın düğününe katılmıştı.

Dizide Kaya rolüne hayat veren Taro Emir Tekin bir sezon oynadığı projeye veda ettiğini açıklamıştı.

'BU EKİPTEN KOPMAM'

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan isim: 'Ben bu projede misyonumu tamamladım. Yalı Çapkını‘yla vedalaştık ama benim için fevkalade bir deneyimdi. Ben bu ekipten kopmam. Çok tatlı bir ekip… Misyonunu tamamladığını düşünüyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin: Annem reddetti

YUNANİSTAN'DA KEYİF!

Şimdilerde tatilin tadını çıkaran isim, arkadaşlarıyla Yunanistan'a gitti. Milos adasında keyifli anlar geçiren Taro Emir, çektiği kareleri "Arkadaşlar" notuyla paylaştı.

TEKİN'İN OBJEKTİFİNE POZ VERDİLER

Bir süredir aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz ile Rafael Cemo Çetin de ünlü isme Yunanistan tatilinde eşlik etti. Deniz ve Çetin, Taro Emir'in objektifine poz verdi. Yakışıklı oyuncu, o kareyi de sosyal medya hesabından yayınladı.

Ünlü oyuncu, meslektaşı ve yakın dostu Dilan Çiçek Deniz ile objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi.

Tarık Emir Tekin: Yeni sezona bomba gibi hazırlanıyorum

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.