• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Taraftara böyle bir şey denir mi hiç"

Aaryan

Forum Üyesii
"Kralını görürsün" Sergen Yalçın'ın Giovanni van Bronckhorst hakkında yorumları şu şekilde: "Frankfurt maçının ardından bazı açıklamalar yaptı. Dedi ki, "Beğenmeyen maça gelmesin." Tercüman da bunları çevirdi. Çevirmemesi lazım. Biraz daha yolunda bir şeyler söylemesi lazımdı. 'Oyuncuları ıslıklamayın, beni ıslıklayın' diyor. Hocam sana Türkiye'yi anlatmamışlar galiba. İşler biraz kötü giderse tribünlerde ıslıklamanın kralını görürsün. "Taraftara böyle bir şey denir mi hiç" Taraftara böyle bir şey denir mi hiç? Hele Beşiktaş taraftarına. O taraftar seni istemezse orada oturamazsın. Büyük takımda çalışan hocaların bunu bilmesi gerekiyor. Yabancı hocalar bunları bilmiyor." "Avrupa maçlarında durum ortada" Sergen Yalçın, Candaş Tolga Işık'ın, "Ben genel olarak Beşiktaş'ın teknik direktörünü beğeniyorum hocam. Oynattığı oyunu da tarzını da" sözlerine şu yanıtı verdi: "Ben de beğeniyorum, oynattığı oyunda çok hemfikir değilim ama. Avrupa maçlarında durum ortada zaten. 2 maçta 7 yemişsin, 1 atmışsın."

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.