• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Alyssa

Forum Üyesi
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
5,193
Puanları
36

İstanbul Göktürk’te yaşayan Tamer Karadağlı, oturduğu apartman dairesi için ev sahibinin istediği yüksek kira bedeli nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.

Kiralarını eksik ödediği iddiasıyla ünlü oyuncu hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi. Karadağlı ise basına yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından "Önemli" başlıklı bir açıklama yayınladı.


"YÜZDE 70 ARTTIRDIM, KABUL ETMEDİ"

Alıntı Metni

"10 BİN 500 TL OLAN KİRAYI 55 BİN TL'YE ÇIKARMAK İSTEDİ"

Karadağlı, "Yaşanan elim deprem ve ekonomik krizi bahane eden bazı ev sahiplerinin, kiracılardan astronomik oranda zam talep ettiği aşikârdır. Benim oturduğum evin sahibi de bu fırsattan yararlanmaya çalışarak 10 bin 500 TL olan kira bedelinin 55 bin TL'ye çıkarmak istemektedir. Bu, yüzde bazında mevcut yasaya aykırı, çok yüksek ve haksız bir artıştır. Kabul edilemez. Hem mağdur kiracılara hem de fırsatçı ev sahiplerini örnek teşkil etmesi açısından bu zammı asla yapmayacağımı ve bu konuda başlattığım hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğimi kamuoyuna duyurmak isterim" ifadelerini kullandı.


Tamer Karadağlı: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım!, Tamer Karadağlı figürlü pasta dikkat çekti! 'Bana hiç benzememiş'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

gulsen06

Forum Üyesi
Bayan Üye
Katılım
16 Şub 2023
Mesajlar
1,245
Puanları
36
Konum
ankara
Cinsiyet
Bayan
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.
Üst Alt