• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor'a katılacak yeni isim belli oldu! 'Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak'

Artur

Forum Üyesii

Survivor 2023, 13 Haziran akşamı yapılan final programı ile sona ermiş ve kıyasıya mücadelenin kazananı Nefise olmuştu. Bu yıl düzenlenecek Survivor All Star'da ise kimlerin yarışacağı ise merak konusu olmuştu.

SURVİVOR ALL STAR 2024 KADROSU

Doğukan Manço, Nefise Karatay, Merve Aydın, Yiğit Poyraz, Damla Can, Sercan Yıldırım, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik ve Furkan Kızılay bu sene Survivor'da yarışacak.

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Turabi'den 'Survivor All Star' açıklaması: Sağlığım yetişmeyecek!

TURABİ SAĞLIK SORUNLARI NEDENİYLE KATILMAYACAK

Daha önce All Star yarışmacısı olarak açıklanan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almayacağını açıklamıştı. Ancak Turabi'nin akıbetiyle ilgili yapım şirketi ve Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

ALL STAR'A YENİ İSİM

Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda "Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda 'Ben de orada olmalıyım.' dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu Survivor’a renk katacak." ifadelerini kullandı.

Yıllardır başarıyla Survivor'ı yorumlayan Hakan, Survivor All Star performansı açıkladığımızda "Ben de orada olmalıyım." dedi ve biz de seve seve kabul ettik. Yorumlarının hayranı olduğum Hakan'ın parkurlardaki performansını merakla bekliyorum ama şu bir gerçek ki Hakan Hatipoğlu…

— Acun Ilıcalı (@acunilicali)

'TURABİ OLMADAN BİR YANIM EKSİK KALACAK'

Acun Ilıcalı'nın haberi duyurmasının ardından Hakan Hatipoğlu'ndan da paylaşım geldi. Hatipoğlu yaptığı paylaşımda "Tarihi bir Survivor olacak. Herkes elinden geleni yapacaktır. Bambaşka bir Hakan olacak buna eminim ve hazırım. Sadece Turabi olmadan bir yanım eksik kalacak. Onunla rekabet benim için hep çok değerliydi. Heyecanla Survivor’ı bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

2010 yılında Show TV'de yayımlanan Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise TV8'de yayımlanan Survivor All Star'da yarışan Hakan Hatipoğlu, adada 17 hafta ve 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.