• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

    Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor yarışmacıları ikiliyi yalnız bırakmadı! Mert Öcal ve Sude Burcu evlendi

Artur

Forum Üyesii
Katılım
25 Ara 2022
Mesajlar
7,939
Puanları
36

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu ile evlendi. İkiliyi Survivor'da birlikte yarıştıkları arkadaşları yalnız bırakmadı.

Survivor yarışmacısı Merve Aydın sosyal medya hesabından ikilinin evet dediği anları paylaştı.Sude Burcu, "Çok heyecanlı, garip duygular. Bunca sevdiğimiz insanın bizim için burada olması heyecan verici. Uzun zamandır bugünü hayal ediyorduk." dedi. Mert Öcal, "Evlilik yıllarca kaçtım kaçtım kaçamadığım noktada Sude ile karşılaştım. Bugün çok mutlu gündeyiz. Hayatımıza huzurlu, mutlu şekilde devam ederiz." ifadelerini kullandı.



Alıntı Metni



Merve Aydın, Avatar Atakan, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Gökhan Keser,Atakan Işıktutan, düğüne gelen yarışmacılar arasındaydı.Aleyna Kalaycıoğlu, sevgilisi Rapçi Canbay ile birlikte düğüne katıldı.

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum'

AŞKLARI SURVIVOR'DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Survivor All Star 2022'nin başlarında aşklarını gizli tutan Sude Burcu ve Mert Öcal'a, oyun alanında Evrim Keklik'ten "Aranızda bir şey mi var?" sorusu gelmişti.

Mert Öcal, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye etmişti. Sürprize karşılık veren Sude, teşekkür edip çiçeği almış ve ünlü oyuncunun Sevgililer Günü'nü kutlamıştı.

Mert Öcal'ın bu hamlesi, Nisa Bölükbaşı'nı kızdırmıştı. Survivor Nisa, takım arkadaşı Sude'ye, Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söylemiş ve "Daha havaalanında 'Seni seviyorum' dedi. 10 saniye sonra senin yanına geldiyse bu içimi yiyor anladın mı?" sözleriyle tepkisini dile getirmişti. Sude ise "Bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin" ifadelerini kullanmıştı. Tüm bunların ardından Makbule, Mert'i takipten çıkmış ve birlikte fotoğraflarını silmişti.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.
 

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.