• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Survivor haberleri: Adada Gönüllüler takımı karıştı! Survivor Pınar Saka'dan olay Ayşe Yüksel paylaşımı! Şampiyonluğunu böyle ti'ye aldı

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Survivor'ın en konuşulan yarışmacılarından biri olan Gönüllüler takımından Pınar Saka'nın ada macerası birleşme partisinden sonra sona erdi.

Survivor All Star 2025 tüm heyecanıyla devam ediyor. İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da, 25 Nisan'da yeni bir eleme gecesi yaşandı. Survivor'da düello finalinde Yağmur Banda ve Pınar karşı karşıya geldi. Eleme gecesinin sonunda Survivor'a veda eden isim Pınar Saka oldu.

Usta sanatçı Naşit Özcan son yolculuğuna uğurlanıyor

''ÇOK ÖZLEYECEĞİM ARKADAŞLARIM VAR''

Pınar, elendikten sonra veda konuşmasında ''3. Survivor'ım. En sevdiğim Survivor olacağını hiç düşünmemiştim. Bu kadar üzüleceğimi düşünmüyordum. Herkese başarılar diliyorum. Çok sevdiğim, çok özleyeceğim arkadaşlarım var. Hepsine sakatsızlık bir final diliyorum.'' dedi.

FİNAL DÖRTLÜSÜNÜ AÇIKLADI

Pınar, yarışmadaki son dörtlüsü için ''Survivor final dörtlüsünde Almeda, ayağı iyileştiği durumda Adem, Batuhan ve Poyraz olur diye düşünüyorum. Bence Sema şampiyon olmamalı. Çünkü gerçek bir Survivor şampiyonu ciddi bir rakip olarak gördüğü Almeda'ya 'Bireyseller geliyor, birbirimizi seçmeyelim, benim puanım düşmesin' demez. Ama dedi. Kim şampiyon olur dersek ki stres kontrolünü yapabilirse Almeda ama şüpheliyim ikinci aday Adem. Benim gönlümden kimin şampiyon olmasını istiyorsun sorusu gelirse açık ara Poyraz.'' dedi.

Beckham çiftine şok suçlama! Bitmek bilmeyen krizin detayları belli oldu

OLAY GÖNDERME

Survivor macerası sona erdikten sonra Türkiye'ye dönen Pınar, sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Almeda'nın diskalifiye edilmesinin ardından karışan Gönüllüler takımına ve anlaşmazlık yaşadığı Ayşe Yüksel için imalı sözler sarf etti.

Survivor Pınar, dikkat çeken gönderisine ''Mavi takımın çıkarcı grubu son düzlükte bu şekil ilerliyor. Ayşe'nin şampiyonluğa gidişi' notunu düştü.

Tutuklanan Lvbel C5'in cezaevine gönderildiği anlar ortaya çıktı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.