• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sude Zülal Güler sevgilisi Berk Atan'ın baş harfini boynunda taşıyor!

Artur

Forum Üyesii

Ekranların parlayan yıldızlarından Sude Zülal Güler, Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.

Boynundaki 'B' harfli kolyesiyle dikkat çeken güzel oyuncu, Alaçatı tatilinden yeni projeler için görüşmeler yapmak üzere geldiğini belirtti.

Güler, "Senaryoyu okurken en çok neye dikkat ediyorsunuz?" sorusuna, "İşin bütünlüğüne bakıyorum. Tabii kafamda bazı şeyler oluşuyor" şeklinde yanıt verdi.

"EVLİLİK KISMET"

Berk Atan'la yaşadığı aşkı hakkında konuşan oyuncu, "İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda" ifadelerini kullandı ve evlilik sorularını ise "Kısmet" diyerek cevapladı.

Tatilde Berk Atan'ın kendisine ayak masajı yapmasıyla ilgili açıklama yapan Güler, şöyle konuştu:

Alıntı Metni

"BANA ÇIKSA BAĞIŞ YAPARDIM"

Ünlü isim son olarak, Çılgın Sayısal Loto'da Kırşehir'de bir kişinin kazandığı 460 milyon 913 bin 735 TL hakkında, "Bana çıksa herkes gibi şaşırırdım ve bağış yapardım" dedi.

Sude Zülal Güler'in anne özlemi
Ümit Kantarcılar: Aşk yok, arkadaşız

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.