• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

''Şu an bir kriz olsaydı Weghorst'u kimse unutmazdı''

Rodin

Forum Üyesii
''Son haftalarda sonuç alan bir Beşiktaş var, tabi bu sonuçları almış olmasaydı çok zor bir sezon olacaktı. Her galibiyet Beşiktaş için inanılmaz önemli. Özellikle derbiyi kazandığı takdirde müthiş bir hava yakalayabileceğini düşünüyorum. Son haftalarda Şenol hocanın dokunuşu belli oluyor, bireysel yetenekler de ön plana çıkıyor. Onur ve Masuaku ile birlikte alternatiflerin de çoğalması, yani kenarlardaki o dinamizmin ön plana çıkmasıyla birlikte, ilerde Cenk’in görevini yapması çok önemli. Cenk çok büyük büyük golcü, bunu Beşiktaş’ta tekrar gösterdi, Aboubakar'ın gittikçe ısınmaya başladığını görüyoruz. Şu an bir kriz olsaydı Weghorst'u kimse unutmazdı, Hollandalı futbolcunun müthiş bir performansı vardı, ama Cenk ve Aboubakar bu açığı kapatıyor. Beşiktaş bu derbiyi kazanmış olursa, Şenol hoca açısından ve önümüzdeki yıl açısından çok önemli olacağını düşünüyorum. Beşiktaş nereden nereye geldi, son haftalardaki o galibiyetlerden sonra bu seviyeye geldiler ve şu anda o fırsatı tepmek istemiyorlar, o yüzden iyi konsantre olup bu derbiyi kazanmak isteyecekler. Diğer taraftan da şampiyonluk kovalayan bir Fenerbahçe var, bana göre bu maç tam bir kilit müsabakası, final maçı. Fenerbahçe açısından son 5 yılda gelmeyen bir şampiyonluk var, onlar için de çok önemli, derbi kazanıp şampiyonluk yolunda önemli bir adım atması Fenerbahçe açısından da çok önemli oldu.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.