• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Site Tanıtım Soru Oyunu Kimler İçin?

nullsix

Forum Üyesi
Soru Oyunu Kimler İçin?

bilgi yarışmalarını seven, bilgi sorularını cevaplayarak kendini test etmek isteyenler için hem eğlenceli hem de interaktif bir oyundur. İsteyen herkes bu oyunu telefonuna indirebilir ve oynayabilir. Heyecan verici bir yarışmada diğer oyuncalara meydan okumak isteyen varsa bu oyunu oynayabilir.

Quiz Game Bilgi Artırıcı Bir Oyun

hem oyun oynamayı seven hem de vaktini bilgiyle değerlendirmek isteyenler için heyecan verici bir oyundur. Çünkü tarihten kültüre, Türkçeden bayraklara kadar geniş ve çeşitli kategoriler vardır. Bilgisini kanıtlayıp puan kazanarak kâr elde etmek isteyenler bu oyunu oynamaktan zevk alır.

Soru Oyunu Puan Kazandırır

Soruoyunu.com sitesine tıklayıp üye olduğunuzda oyunları oynayabildiğiniz gibi Google Play ve App Store’dan da indirip oynayabilirsiniz.

Yönetim

Admin
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.