• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Soru işaretleri ortadan kalkacak

Artur

Forum Üyesii

Sezonun iddialı yapımlarından olan, Kanal D’de ekrana gelen ‘Güzel Aşklar Diyarı’, birinci bölümüyle adından çok söz ettirdi. Deniz (Özgü Kaya) ile Arhan (Burak Berkay Akgül) çiftinin sıcak ve samimi aşkının Cemal Alaca (Yiğit Yapıcı) cinayetiyle gölgelendiği ilk bölüm, izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Yapımın ikinci bölümünden yayınlanan tanıtım filmi ise diziye dair merakı ikiye katlarken, Cemal’i kimin, neden vurduğuyla ilgili soru işaretleri yeni bölümde ortadan kalkacak.

İkinci bölümün fragmanında Deniz’i hem konağında hem de ailesinde görmek istemeyen Gönül Alaca’nın (Meltem Cumbul) sert ve yıkıcı tavrı dikkat çekerken, asıl hikâyenin yeni başladığının sinyalleri verildi. Tanıtım filminde Deniz, Alaca Konağı’nda kötü bir odaya yerleştiriliyor. Aşkına sahip çıkan Arhan, “Deniz benim karım, bu evde de ona göre muamele görecek” diyerek, Gönül Alaca’ya rest çekiyor.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.