• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sinem Kobal yeni kareleri paylaştı! Kızılcık Şerbeti Nursema'ya benzetildi

Artur

Forum Üyesii

Dadı dizisiyle hayatlarımıza giren Selena ile kariyerinde zirveye çıkan Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Yaklaşık yedi yıl aradan sonra ekranlara geri dönen oyuncu, bu süreçte zorlanıp zorlanmadığı ve eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun desteğiyle ilgili soruya, “Tabii ki. Kenan beni çok destekledi. Ben ekran önünde büyüdüğüm için zorlanmadım ve zaten çok özlemiştim. İşiniz bu olunca hiç ara vermemişsiniz gibi geliyor” demişti.

Bir dergiye verdiği pozlar nedeniyle estetik yaptırdığı iddia edilen ünlü oyuncu, "Sadece saçımı toplayıp paylaştığım bir fotoğraftı. Estetik yaptırmadım” ifadelerini kullandı.

Kızı son dakika açıkladı! Ahu Tuğba'nın ölüm nedeni belli oldu
Neslihan Atagül'den yeni hamilelik pozları! '24. haftadan bildiriyorum'

YENİ KARELER PAYLAŞTI

Kobal, Instagram hesabından yeni kareleri paylaştı. Dakikalar içinde binlerce beğeni alan Sinem Kobal bazı yorumlarda, Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Yalazoğlu Karakoç'a benzetildi.

Sinem Kobal

Ceren Karakoç

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.