• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları okula başlıyor!

Artur

Forum Üyesii

Geçtiğimiz günlerde başrolünde yer aldığı “Her Şeyin Başı Merkür" filminin çekimlerini tamamlayan Sinem Kobal, yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile Nişantaşı'ndaki bir mekandan çıkarken görüntülendiler.

Ayaküstü gazeteciler ile sohbet eden iki yakın arkadaş proje okumalarının devam ettiğini dile getirdi.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Uzun bir ekran arasından sonra setlere yeniden dönen Sinem Kobal, "Yeni dizim için çok heyecanlıyım. Çocuklardan sonra da bu dizi özel oldu. Sezon artık bana başladı." diyerek güldü.

"HER ÇOCUKLU AİLENİN YAŞADIĞI ŞEYLER"

Filmin çekimleri bitince soluğu ailesiyle birlikte Antalya'da alan 37 yaşındaki oyuncu, "Yaz sezonu da güzel geçti, ailecek güzel tatiller yaptık. Şimdi çocukların okul zamanı geldi. Okul hazırlıkları da başladı yavaştan. Her anne gibi ben de zorluklar yaşıyorum bu süreçte ama hallolacak şeyler. Her çocuklu ailenin yaşadığı şeyler" dedi.

Sinem Kobal tatil pozlarını peş peşe paylaştı! 'Aile albümü'
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.