• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sinan Oğan’ın katıldığı Mevzular Açık Mikrofon'da kavga çıktı

Emre ESMER

Moderatör
Mevzular Açık Mikrofon’da ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın katıldığı bölümün çekimleri esnasında kavga çıktı. Çıkan kavgada salonda bir anda ortalık karıştı.

Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından yaşananlara ilişkin şu açıklamayı paylaştı:

Sinan Oğan bölümü az evvel bitti. 6 saat 20 dakika sürdü. Salonda CHP'liler çoğunluktaydı, HDP'liler ve Ak Parti'liler de vardı. Ancak söylemem gerekiyor, fazlaca Zafer Parti'li de vardı. Oğan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuşuldu. Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Parti'li arkadaşlar “Ne mutlu Türk’üm diyene” tartışması yaşamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim. Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz. Ayrıca bir arkadaşımız hafif fenalaştı. Sağlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık. Sonuç olarak enteresan bir bölüm oldu. Aksadık ama düşmedik. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Ben tabii yine acayip harikaydım. Tanıtımlar yakında.

Sinan Oğan bölümü az evvel bitti. 6 saat 20 dakika sürdü. Salonda CHPliler çoğunluktaydı, HDPliler ve Ak Partililer de vardı. Ancak söylemem gerekiyor, fazlaca Zafer Partili de vardı. Oğan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuşuldu. Ara verdiğimiz esnada…

— Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) April 18, 2023

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.