• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Simge Sağın gayrimenkul zengini çıktı! 20 milyon TL...

Artur

Forum Üyesii

Cesur sahne kıyafetleri ve hit şarkılarıyla gündemden düşmeyen Sağın'ın Instagram'da 1,9 milyon takipçisi bulunuyor. Ünlü şarkıcı sosyal medyadan iddialı pozlar paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Yoğun geçen konserlerin ardından kısa bir tatil yapan şarkıcı, kaldığı yerden konserlerine devam ediyor. Galatasaray'ın golcüsü Icardi ile adı anılan Simge Sağın bu sefer başka bir haberle adından söz ettirir oldu.

20 MİLYON TL DEĞERİNDE

Ünlü şarkıcının Anadolu yakasında oturduğu siteden 20 milyon TL değerinde bir ev daha satın aldığı iddia edildi.

Simge Sağın'ın paylaşımı olay oldu! Sarı peruğa Wanda Nara benzetmesi

Söylentilere göre 43 yaşındaki şarkıcı evin tadilatını yaptırarak geçtiğimiz günlerde evine yerleşti.

Şarkının lüks evini kendi zevkine göre dekore ettiği konuşuldu.

OLAYLI KONSER

Gaziantep'te konser veren şarkıcının yüzüne önce çiçek sonra da cep telefonu fırlatmışlardı.

Yaşadığı duruma tepki gösteren Simge "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı kınıyorum. Çünkü ben buraya ekmeğimi, paramı kazanmaya geldim. Yaptığınız çok ayıp” demişti.

Nihal Candan cezaevi sürecini anlattı! Bahar Candan'ın son durumunu açıkladı

İKONİK GOL SEVİNCİNİ YAPTI

Mauro Icardi ile adı sık sık aşk dedikodularına karışan ve geçen gün futbolcuyla takipleşmeye başlayan şarkıcı Simge Sağın, Antalya konserinde 'Aşkın Olayım'ı söylerken Icardi'nin ikonik gol sevincini yapmıştı.

Mauro Icardi, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında 'Aşkın Olayım'a düet yaptığı ve adı sık sık aşk dedikodularına karıştığı şarkıcı Simge Sağın'ı Instagram'da takibe almıştı. Simge de futbolcuyu takip etmeye başlamıştı.

Kızı için yardım isteyen Umut Akyürek güzel haberi verdi! 'Yavrumuz yeniden doğdu!'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.