• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Serkay Tütüncü'den sevgilisi Zeynep Bastık'a övgüler! 'Burnunda problem olmasına rağmen...'

Artur

Forum Üyesii

Şarkıcı Zeynep Bastık ile bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Sevgilisinin burun ameliyatı ile ilgili konuşan Tütüncü'den Bastık'a övgüler yağdı.

Set ve spor arasında yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Serkay Tütüncü, “Hayatım şu an set ve spordan ibaret. Kışın fitness yapıyorum, yazın ise yüzme, sörf ve tenis gibi sporlara yöneliyorum. Projemiz harika ilerliyor, çok yoğunum ama memnunum” dedi.

"KENDİMİ TEKRAR ETMEK İSTEMİYORUM"

Projelerini seçerken dikkat ettiği kriterlere de değinen oyuncu, “Fazla kaos, silah, mafya ve dramdan uzak durmaya çalışıyorum. Kendimi tekrar etmek istemiyorum, farklı projelerde yer almak istiyorum” açıklamasını yaptı.

"SÜREKLİ TIKANIYORDU"

Bir süredir şarkıcı Zeynep Bastık ile aşk yaşayan Tütüncü, sevgilisinin geçirdiği burun ameliyatına da değindi. “Burnunda 4-5 yıldır sıkıntı vardı, sürekli tıkanıyordu. Bu operasyonla bu problemi hayatından çıkardı. Burnunda sıkıntı olmasına rağmen bu kadar iyi şarkı söylemesi... Şu an herhangi bir problem yok, her şey yolunda” ifadelerini kullandı.

TANIŞMA SORULARINA YANIT YOK

Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık’ın ailesiyle tanışma gününe dair soruları yanıtsız bıraktı ve teşekkür ederek röportajı sonlandırdı.

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'den dudak dudağa pozlar!
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü'nün tekne keyfi! Birbirlerini öpücüklere boğdular

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.