Aaryan
Forum Üyesii
Beşiktaş-Kayseri maçı bir kuyumcunun vitrininde olsa, müşterinin teki de dükkandan içeri girip en nadide ürününüzü görebilir miyim dese, Vitrindeki askıdan Chamberlain'i çıkartırdım müşterinin önüne... Dikine oyunu, ara pasları, hırsı, maça asılışı ve koparışıyla paketlemeye bile gerek duymazdım... Koy çantana götür, O derece yani... Müşteri, kasanda sakladığın başka mücevherin var mı diye meraka soyunsa, Gizli bölmeyi açar şifreli kasadan Ghezzal'i çıkartırdım... Tam olarak eski gücünde olmasa da topu hep aklıyla oynamaya çalışması, kaleyi gördüğünde topa asılması, adam eksiltmesi ve görmek istediğimiz kaliteyle paketlemeye bile gerek duymazdım... Koy çantana götür, O derece yani... Müşteri, vitrindeki diğer mücevherlerle orantı yapmaya kalksa, buna asla müsaade etmezdim. Her mücevherin vitrindeki ve kasadaki değeri ayrıdır der, bir kahve ısmarlardım kendisine... Kahve bahane tabii maksat muhabbet... Oturur iki çift laf ederdim, Derdim ki, Bizim ana merkezde tam girişte herkesin görebileceği yere oturttuğumuz bir cevherimiz var,. Şenol Hoca... Sorgulamaya bile gerek yok, koy iç cebine yürü, O derece yani... Baya dertli federasyondan bu ara... Ben başkanın yerinde olsam onun sözlerine kulak verir dediklerini yapar danışmanlara bile gerek duymadan paketlemeye geçerdim!!! Seri imalat direktifi verir, bütün bayilerin harekete geçmesini tebliğ ederdim... Müşteri kahvesini içip sohbetini yapıp teşekküre kalksa ve kapıda yaşıma hürmeten hayata dair bir nasihat istese Bırak vitrini her yeri her santimetresi altın olan bu dükkanın her yerinden aynı ses çıkıyorsa duymayı geçtim bazı şeyleri görmen gerekir... Ya duvarın içinden geçen borularda sorun vardır ya alçıpanlar çürümüştür ya da çok ışıltılı lambalarda kablo yanmıştır!!! Mutlaka dikkate alman gerekir diye terennümü teşekküre bağlar iyi günler dilerdim. İŞ İŞTEN GEÇMEDEN Beşiktaş -Pendik maçının hakemi Kadir Sağlam'dı biliyorsunuz???!!! Hani Omar'ın buz gibi golünü, Masuaku'nun ortası dışarıdan geldi diye iptal eden çocuk... Son dakika bizim aleyhimize penaltıyı vermek için bir saat VAR'dan haber bekleyen hani!!! İşte o Kadir Sağlam cumartesi günü Başakşehir-G.Saray maçını da yönetti... Yönetti mi, katletti mi bilmiyorum, siz karar verin... Bir hakemin maçı katletmesi için illa üç kırmızı beş penaltı çalmasına gerek yok... İnce kıyım yemek tarifleri var, ince ince!!!!!! Gidin bakın... Başakşehir'in her kalkıştığı kontratakta avantaja bırakması gereken pozisyonları, faul düdüğüyle kesmesinden tutun da, anlamsız ve uygunsuz kalkan ofsayt bayraklarına kadar... Çaldığı penaltı????? Pendik maçının penaltısını onun için söyledim zaar.... Bir saat aradılar!!!!! Kirmanşah dokuması al kuşağımı tütün tabakamı alıp gittiler!!! Bir saat aradılar da G.Saray'ın olmayan penaltısını tereddütsüz çaldılar. VAR mar hikaye.... Hele son dakikada maçı bitiriş şekli Tam "Aman G.Saray gol mol yer, başımıza iş almayalım" modeli.... Sonra kalkıyorlar Berkay'ın kırmızı kartını konuşuyorlar. Televizyondaki ve sosyal medyadaki iş birlikçileriyle saldırıyorlar... Sevgili Beşiktaş Yönetimi, bunları ben / biz konuşmayacağım?! Siz konuşacaksınız/ konuşmalısınız... İş işten geçmeden!!!??? ŞENOL HOCA SORUYOR Beşiktaş'ın içinde olduğu zorlu fikstür bir yana, Avrupa dönüşleri reva görülen saat diliminde de ciddi problem var... Maç önü röportajında Şenol Güneş'in haklı sitemlerini dinledik... Adam o kadar titizlikle cümleler kullandı ki o bile sorunlar yumağı... Merak ediyorum diyor Şenol Hoca, biz perşembe günü Belçika'da 10'da maç yaptık, cuma sabahı yurda döndük Pazar günü öğlene maç koymuşlar. Sadece meraktan soruyorum diyor... Niye!!!!!!??????????? Harbiden biz de soruyoruz, Niye? Üstüne çarşamba günü de Adana'ya maç koymuşlar. Niye Kayseri maçını pazartesiye, Adana maçını da perşembeye koymadınız sayın kural yazıcılar? Fenerbahçe'nin İstanbul'da oynamasıyla benim Belçika'da oynamam bir de mi, Beni onlarla aynı güne denk getiriyorsunuz? Hesapta eşit davranıyorsunuz ya? Buyurun şimdi cevap verin!!! Şenol hoca soruyor? Niye? Alen MARKARYAN / Akşam