• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sergen Yalçın’dan Nuri Şahin için çarpıcı sözler!

Aaryan

Forum Üyesii
Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra teknik direktörük kariyerine ara vererek yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Kafa Sports Youtube kanalında şu an Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'u çalıştıran meslektaşı Nuri Şahin hakkında olay ifadeler kullandı. "Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma, sonra Dortmund'a hoca ol" Sergen Yalçın, sezon başında Bourissa Dotmund'a hoca olan Nuri Şahin hakkında, "Dortmund'a hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Bu basit bir şey mi sizce? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu? Ben Anadolu'da 10 sene çalıştım ve hepsinde de başarılı oldum. Sonra Beşiktaş'a geldiğimde bile benim için 'Tecrübesiz' dediler" ifadelerini kullanmıştı.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.