• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Serdar Sarıdağ: İstediklerini alamadıkları için Okay Karacan'a saldırıyorlar!

Aaryan

Forum Üyesii
Serdar Sarıdağ kendi YouTube kanalında Beşiktaş gündemini değerlendirdi. Serdar Sardıağ; Beşiktaş'ın gündeminde Hummels'den farklı isimler de var. Beşiktaş stoper hattını kurduktan sonra diğerlerini biraz daha sağlam adımlar atacağına inanıyorum. Okay Karacan benim bildiğim bir Beşiktaşlı. İletişim bölümünden transferlerle ilgili bilgi istediklerinde verilmiyorsa hemen üzerlerine troll sürülüyor taraftarı troller ile Okay karacan'ın üzerine sürdürüldüğünü sonra anladım. Kimler olduğunu da öğrendim... Arka planda olanların da başka planları var... Bu basın dünyasında da var, futbol dünyasında da var. İnanılmaz bir yapı var illa her yerde kendi adamları olacak. Bunu yapanlarda Beşiktaşlı değil bunu da net söylüyorum. Benim gördüğüm en iyi isim Candaş Tolga Işık idi... Hatta sevgili Candaş'a da bu yönetim gel dedi. Beşiktaş'a karşı bir savaş var. Beşiktaş'ın göndereceği oyuncuları değersizleştiriyorlar. Transferleri kötüleştiriyorlar. Gedson transfer olarak Beşiktaş'a para kazandırmasın diye çalışıyorlar. Lig başlamadan Beşiktaş'a algı yapıyorlar.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.