• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sercan Badur'dan 'aşk' sorularına yanıt! 'Çok mutluyum'

Artur

Forum Üyesii

Oyuncu Sercan Badur önceki gece Cihangir'de düzenlenen bir etkinlikte hem sahne aldı hem de doğum gününü kutladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Badur "Aşırı mutlu ve heyecanlıyım, hayatımın ilkini yaşıyorum, ilk defa sahnede şarkı söyledim, harika bir tecrübeydi, çok çalıştım bugün için, hayat çok enteresan, karşılığını bulabiliyorsam ve seyirciyi yakalayabiliyorsam şarkıcı da olabilirim, rüzgara kendini bırakmak gerekiyor diye düşünüyorum, Sertap Erener ve Sezen Aksu hayranıyım, onlarla keşke birlikte şarkı söyleyebilsem." diye konuştu.

"BİR BURUKLUK YOK DEĞİL"

Doğum günlerine genellikle ikiz kardeşiyle girdiğini söyleyen oyuncu "Ne yazık ki o şu an yurtdışında, bir burukluk yok değil" dedi.

"HAYATIMDA BİRİ VAR"

Gazetecilerin 'Hayatınızda kimse var mı?' sorusuna başarılı oyuncu "Evet, hayatımda biri var ve çok mutluyum ama illaki evlenelim diye bir şartnamede yok, önemli olan gönül bağı, bu bağ güçlü olduktan sonra gerisi teferruat diye düşünüyorum" diyerek cevap verdi.

"O BİZİ ÇOK SEVDİ"

Gazetecilerin 'Nasıl bir baba olurdunuz?' sorusuna oyuncu "Güzel bir baba olurdum, benim babam gibi olurdum, inşallah onun kadar güzel bir baba olabilirim, o bizi çok sevdi, sevebilmeyi öğrenmemiz gerekiyor." diye cevap vererek duygusal anlar yaşadı.

Sercan Badur'un acı günü! Babaya son görev
'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necati'si Sercan Badur ameliyat oldu!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.