• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Site Tanıtım SEO Ajansı Önerisi

aysualtinel

Bayan Üye
Forum Üyesii
Arkadaşlar merhaba, normalde pek yorum yazmam ama bu konuda gerçekten tecrübelerimi paylaşmak istedim. 3 senedir online butik işletiyorum ve Google sıralamaları konusunda resmen saç baş yoluyordum. Binlerce lira harcadığım SEO danışmanları hep "sabırlı olun, 6 ay bekleyin, 1 yıl bekleyin" gibi laflarla oyaladı durdu.

İki ay önce bu 'un sistemini bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim. Açıkçası başta biraz şüpheliydim, çünkü bu kadar hızlı sonuç alacağımıza inanmak zordu. Bizim site "el yapımı deri çanta" aramasında 5. sayfadaydı ve oradan günde bir iki kişi ya geliyordu ya gelmiyordu.

İnanın, sistemlerini kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra aynı aramada 2. sayfaya çıktık, 6. haftada ise ilk sayfada 4. sıraya yerleştik! Sistemin nasıl çalıştığını tam olarak anlamasam da, dijitalde hayatımızı tamamen değiştirdiler. En etkileyici yanı da sürekli rapor vermeleri ve her adımı açıklamalarıydı. Sadece "bize güven" deyip ortadan kaybolmadılar.

İlk iki ayda yatırımımın 3 katı geri döndü. Şimdi artık Google Ads'e ayırdığım bütçeyi yarıya indirdim, çünkü organik trafikten yeterince müşteri geliyor. Eğer sizin de siteniz ilk sayfalarda değilse ve bu durumdan bunaldıysanız, kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Not: Bu arada kimse zorlamadı beni bu yorumu yazmak için :) Sadece küçük işletme sahiplerine gerçekten işe yarayan bir çözüm olduğunu duyurmak istedim. Sonuçta hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz.

Yönetim

Admin
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.