• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Şenol Güneş: ''Transfer tek başına çözüm değil''

TrabzonSpor

Forum Üyesii
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Draguş ile ilgili de konuşan Şenol Güneş ''Onun ayrılma gibi bir düşüncesi yok. Ancak oynamak istiyor. Bazı sorunları vardı, bunlar çözüldü. Oynadığı pozisyonlarla alakalı bir şikayeti de yok'' dedi. Transferin tek başına çözüm olmadığını da söyleyen Güneş ''Oyuncuların hepsi efendi, problemli değiller. 'Bana ne, yenildik.' demiyorlar. Şu ana kadar yine de kaybettiğimiz puanların en az yarısını kaybetmememiz gerekiyordu. Burada sorumluluk bana ait. Şu an burada olan oyuncuların enerjisi ve motivasyonu çok yüksek. Hatta 19 yaş altı takımıyla bir maç oynadık. Sonra kendi aramızda da çift kale maç oynadık. İki maçta da yapmak istediklerimizi çok iyi bir şekilde uygulayan bir takım vardı. Ama bunu sürekli hale getirmemiz gerekiyor. Şu an önceliğimiz devre arasına kadar iskelet kadromuzun en azından 6-7 oyuncu kısmını netleştirmek ve ardından bir değişim olacaksa onu yapmak. Ama şunu da çok iyi biliyorum, transfer tek başına çözüm değil. Bu oyuncu grubundan kazanabileceğimizden en iyisini kazanmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.