• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Site Tanıtım Semerkand2 - Asena sunucusu 21 Haziranda Açılıyor

fyzdemand

Forum Üyesii
Site:
Site Hedefi: Semerkand2, Efsanevi MMORPG Deneyimini 21 Haziran'da Yeniden Oyuncularıyla Buluşturuyor

21 Haziran'da, heyecanla beklenen an geldi! Efsanevi MMORPG oyunu Semerkand2, uzun bir aranın ardından oyuncularıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Binlerce oyuncunun bir araya gelerek heyecan dolu bir maceraya atılacağı bu tarih, oyunseverlerin yıllardır beklediği anın habercisi olarak görülüyor.

Semerkand2, köklü geçmişi ve geniş oyuncu kitlesiyle Türkiye'nin en sevilen MMORPG oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Eşsiz grafikleri, zengin içeriği ve adrenalin dolu savaşlarıyla oyuncuları kendine bağlayan bu oyun, 21 Haziran'da kapılarını açarak yeni ve eski oyuncularıyla buluşacak.

Oyunun yapımcıları, Semerkand2'nin yeni döneminde birçok yeniliğe de imza attıklarını belirtiyor. Oyun içi etkinlikler, güncellemeler ve yeni karakterlerle dolu bir dünya sunacakları müjdesini veren yapımcılar, oyuncuların deneyimini daha da zenginleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar.

21 Haziran'da başlayacak olan Semerkand2'nin açılış etkinlikleri ve detayları hakkında daha fazla bilgi için oyunun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Hazırlıklarınızı tamamlayın ve bu büyülü dünyanın kapılarını aralamaya hazır olun!

Tiktok:

#semerkand2 #metin2 #metin2pvp

Yönetim

Admin
Merhabalar, öncelikle sitenizin yayın hayatında sizlere başarılar diliyoruz.
Site tanıtımınız otomatik olarak ONAYlanmıştır.

Lütfen Site tanıtım kategorisi kurallarına riayet etmeye özen gösteriniz.

Not: Şayet, kurallara uygun olmayan bir tanıtım yapıldı ise, üzülerek söylüyorum ki, bizim yöneticiler direkt olarak konuyu siliyor. :)

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.