• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz!

Artur

Forum Üyesii

Şimdilerde 'Aile' dizisiyle ekranlara gelen Selin Şekerci, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere takıldı. Dekolteli giyimi ile dikkat çeken 34 yaşındaki Şekerci, ayaküstü gazetecilerin sorularıbı yanıtlamayı ihmal etmedi.

Ünlü isim, “Benim tiyatro oyunum var. Dizimiz var. Başka bir şey yapmıyorum. Bomboş bir hayatım var” diyerek esprili bir açıklamada bulundu.

"MELEMEN DİYORUZ BİZ İZMİR'DE"

Güzel oyuncu, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un sette güzel yemek yaptığının hatırlatılması üzerine; "Çok güzel yemek yapıyormuş ama biz çok denk gelemiyoruz, aynı sahnelerimiz olmadığı için" dedi ve şöyle devam etti:

Alıntı Metni

PİŞTİ OLDULAR

Öte yandan şimdilerde Osman Yalın ile aşk yaşayan Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte eski sevgilisi İbrahim Selim ile pişti olmuştu.

Hem Selin Şekerci hem de İbrahim Selim, gece boyunca karşı karşıya gelmemek için büyük çaba sarf etmişti.

Selin Şekerci: Hiçbir konuda eyvallahım yok!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi: Beni bu halde çektiniz ya alacağınız olsun!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.