• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Selim Bayraktar'ın kitesurf keyfi! 'Uçan adam'

Artur

Forum Üyesii

'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisinde Çandarlı'yı canlandıran Selim Bayraktar eşiyle birlikte, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmişti.

Eşine evde yardımcı olduğunu belirten Bayraktar, "En büyük zevk her sabah kahvaltıyı hazırlıyorum. Mutfakta birlikteyiz. Makarna ve içli köfte yaparım" demişti.

Sık sık spor yaptığı bilinen oyuncu, "Çocukluğumdan beri spor yapıyorum. Böyle bir şeye özel olarak hazırlanmak için yemeğinizi antrenmana göre şekillendirmeniz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Selim Bayraktar: Mutfakta eşime yardım ederim, makarna ve içli köfte yaparım!

KITESURF YAPARKEN GÖRÜLDÜ

Selim Bayraktar, önceki gün Çeşme'de kitesurf yaparken objektiflere yansıdı. Türkiye'nin ilk kitesurfcülerinden Bayraktar, fırsat buldukça bu sporu yapıyor.

Yoğun bir sezonun ardından yorgunluğunu atmak için Çeşme'de tatil yapan oyuncu, kitesurf ile objektiflere yansıdı. Profesyonel olarak bu sporu yapan oyuncu, sörf aletiyle havada uçtu.

Selim Bayraktar'dan duyarlı davranış! İsrail-Filistin savaşından dolayı partiyi iptal ettirdi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.