• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Şebnem Sönmez güzellik sırrını açıkladı! 'Herkese tavsiye ediyorum'

Artur

Forum Üyesii

Sabah Şekerleri programıyla hayatımıza giren 50 yaşındaki güzel oyuncu Şebnem Dönmez, son zamanlarda güzelliğiyle adından söz ettiriyor.

Dönmez de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda, "Hayatımın güzel bir dönemindeyim. 50'li yaşların açılışı güzel oldu açıkçası." demişti.

"SPORA BAĞLIYORUM"

Oyuncu Şebnem Dönmez, önceki gün Tarabya’da spor, salonuna giderken objektiflere takıldı.

Şebnem Dönmez, "Spora yetişmem lazım o yüzden yürürken konuşalım. Haftada üç, gün pilatese, gidiyorum, bugünde o günlerden bir tanesi. Güzelliğimi ve dirliğimi spora, bağlıyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Bazen de bol bol resim yapıyorum. 15 gün içinde yeni bir proje ile ekranlarda olmayı düşünüyorum" diye konuştu.

10 YILLIK BEKARLIK BİTTİ

Şebnem Dönmez, geçtiğimiz gün bekarlık bitti demişti. Dönmez, "Eskiden ben gölge taraflarım ortaya çıktığı zaman karşımdaki insandan saklamaya çalışıyordum. Ben 10 yıldır bekardım. Benim bir standardım vardı. Biri onu kırdı." açıklamasında bulunmuştu.

Şebnem Dönmez 10 yıllık bekarlığa veda etti! Almanya itirafı geldi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.