• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Savunma onlara emanet

Aaryan

Forum Üyesii
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray maçı için savunma tandemini belirledi.. Siyah-Beyazlılar'da Eric Bailly'nin sakatlığıyla beraber orta sahada Salih Uçan'ın da Galatasaray derbisine yetişememesi sebebiyle takımdaki dengeler değişmişti. 8 artı 3 kuralı sebebiyle Galatasaray derbisinde üç tane Türk futbolcu sahaya sürmesi gereken teknik ekip, kararını verdi. 3. YERLİ ONUR BULUT Milli arada ilk etapta savunma ikilisinden birini Necip Uysal'a vermeyi deneyen Siyah-Beyazlılar, bu fikrinde değişime gitti. Stoper tandemini Omar Colley ve Daniel Amartey'den oluşturacak olan teknik sorumlu Burak Yılmaz, kaleci Mert Günok ve hücumda Cenk Tosun'la beraber görevlendireceği üçüncü yerli futbolcuyu sağ bek hattında kullanacak. Valentin Rosier'in yerine Onur Bulut'un ilk 11'e geçmesiyle beraber orta sahada da Salih Uçan'ın yerine Alex Oxlade Chamberlain süre alabilecek. 'YETİŞİRLERSE MUTLU OLURUZ' Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray derbisi öncesinde yaptığı açıklamada sakatlık problemi bulunan oyuncular konusunda şu ifadeleri kullanmıştı: "Sağlık ekibimiz, Gedson ve Salih'in derbiye yetişmeleri için elinden geleni yapıyor. Yetişirlerse çok mutlu oluruz. Yetişmezse, onların yerine oynayacak oyuncular da Beşiktaş oyuncusudur, ellerinden geleni yapacaklardır. Ben umutlu ve mutluyum. Ben kendime ve ekibime güveniyorum."

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.