SarsilmazHackTeam
Forum Üyesi
Sarsılmaz Hack Team (SHT), 2017 yılında Emin Sarsılmaz tarafından kurulmuş, etik değerleri benimseyen ve siber güvenlik alanında aktif bir topluluktur. Özellikle web hacking, sızma testleri ve bilgi güvenliği üzerine çalışmalar yaparak, yetenekli bireyleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Şimdi, SHT ailesi olarak siber güvenlik dünyasına adım atmak isteyenler için özel bir Eğitim Programı düzenliyoruz. Bu eğitimle, sadece temel teknik bilgileri öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek dünya senaryolarında nasıl hareket edeceğinizi de deneyimleyeceksiniz.
Eğitim Programı Detayları
Konu Başlıkları:
1. Temel Bilgi Güvenliği – Siber tehditler, şifreleme, güvenlik politikaları
2. Web Uygulama Güvenliği – SQL Injection, XSS, CSRF gibi saldırı türleri ve korunma yöntemleri
3. Sızma Testi Teknikleri – Kali Linux, Metasploit gibi araçların kullanımı
4. Etik Hackerlık Prensipleri – Beyaz şapkalı hackerlık, etik kurallar ve sorumluluklar
Eğitim Süresi: 4 hafta (haftada 2 gün, toplam 8 oturum)
Başlangıç Tarihi: 15 Nisan 2025
Eğitim Yeri: Online platform (detaylar katılımcılara iletilecektir)
Kimler Katılabilir?
Bilgisayar ve internet dünyasına ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyen herkes! Ancak birkaç şartımız var:
✔ Temel bilgisayar bilgisine sahip olmak
✔ İnternet erişimi olan bir cihaz kullanabilmek
✔ Etik değerlere ve kurallara bağlı kalmak (Unutmayın: Güç, sorumluluk gerektirir!)
Nasıl Başvurabilirsiniz?
Eğitim programına katılmak isteyenlerin, aşağıdaki bilgileri içeren bir e-postayı [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir:
Son başvuru tarihi: 10 Nisan 2025
⚠ Kontenjan sınırlıdır! Başvurular titizlikle değerlendirilecek ve en motive katılımcılar seçilecektir.
Bize Katıl, Geleceği Sen Şekillendir!
Bu eğitimle sadece bir şeyler öğrenmekle kalmayacak, Sarsılmaz Hack Team’in bir parçası olma şansı da yakalayacaksınız. İleri seviye projelerde, gerçek siber güvenlik testlerinde ve özel ekip çalışmalarında yer alma fırsatı seni bekliyor!
Hazır mısın? O zaman şimdi başvur!
Sarsılmaz Hack Team – Bilgi Güçtür, Güç Sende!
Şimdi, SHT ailesi olarak siber güvenlik dünyasına adım atmak isteyenler için özel bir Eğitim Programı düzenliyoruz. Bu eğitimle, sadece temel teknik bilgileri öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek dünya senaryolarında nasıl hareket edeceğinizi de deneyimleyeceksiniz.
Eğitim Programı Detayları

1. Temel Bilgi Güvenliği – Siber tehditler, şifreleme, güvenlik politikaları
2. Web Uygulama Güvenliği – SQL Injection, XSS, CSRF gibi saldırı türleri ve korunma yöntemleri
3. Sızma Testi Teknikleri – Kali Linux, Metasploit gibi araçların kullanımı
4. Etik Hackerlık Prensipleri – Beyaz şapkalı hackerlık, etik kurallar ve sorumluluklar

Kimler Katılabilir?

✔ Temel bilgisayar bilgisine sahip olmak
✔ İnternet erişimi olan bir cihaz kullanabilmek
✔ Etik değerlere ve kurallara bağlı kalmak (Unutmayın: Güç, sorumluluk gerektirir!)
Nasıl Başvurabilirsiniz?
Eğitim programına katılmak isteyenlerin, aşağıdaki bilgileri içeren bir e-postayı [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir:
- Ad
- Kısa bir özgeçmiş (Deneyiminiz olmasa bile ilgilendiğiniz alanları belirtin)
- "Bu eğitime neden katılmak istiyorum?" sorusuna kendi cümlelerinizle kısa bir yanıt

⚠ Kontenjan sınırlıdır! Başvurular titizlikle değerlendirilecek ve en motive katılımcılar seçilecektir.
Bize Katıl, Geleceği Sen Şekillendir!
Bu eğitimle sadece bir şeyler öğrenmekle kalmayacak, Sarsılmaz Hack Team’in bir parçası olma şansı da yakalayacaksınız. İleri seviye projelerde, gerçek siber güvenlik testlerinde ve özel ekip çalışmalarında yer alma fırsatı seni bekliyor!
Hazır mısın? O zaman şimdi başvur!
Sarsılmaz Hack Team – Bilgi Güçtür, Güç Sende!