• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sarsılmaz Hack Team (SHT) - Siber Güvenlik ve Etik Hacking Eğitimi

SarsilmazHackTeam

Forum Üyesi
Sarsılmaz Hack Team (SHT), 2017 yılında Emin Sarsılmaz tarafından kurulmuş, etik değerleri benimseyen ve siber güvenlik alanında aktif bir topluluktur. Özellikle web hacking, sızma testleri ve bilgi güvenliği üzerine çalışmalar yaparak, yetenekli bireyleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Şimdi, SHT ailesi olarak siber güvenlik dünyasına adım atmak isteyenler için özel bir Eğitim Programı düzenliyoruz. Bu eğitimle, sadece temel teknik bilgileri öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek dünya senaryolarında nasıl hareket edeceğinizi de deneyimleyeceksiniz.

Eğitim Programı Detayları
🔹 Konu Başlıkları
:
1. Temel Bilgi Güvenliği – Siber tehditler, şifreleme, güvenlik politikaları

2. Web Uygulama Güvenliği – SQL Injection, XSS, CSRF gibi saldırı türleri ve korunma yöntemleri

3. Sızma Testi Teknikleri – Kali Linux, Metasploit gibi araçların kullanımı

4. Etik Hackerlık Prensipleri – Beyaz şapkalı hackerlık, etik kurallar ve sorumluluklar

📅 Eğitim Süresi: 4 hafta (haftada 2 gün, toplam 8 oturum)
🚀 Başlangıç Tarihi: 15 Nisan 2025
💻 Eğitim Yeri: Online platform (detaylar katılımcılara iletilecektir)

Kimler Katılabilir?
💡 Bilgisayar ve internet dünyasına ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyen herkes! Ancak birkaç şartımız var:

✔ Temel bilgisayar bilgisine sahip olmak
✔ İnternet erişimi olan bir cihaz kullanabilmek
✔ Etik değerlere ve kurallara bağlı kalmak (Unutmayın: Güç, sorumluluk gerektirir!)

Nasıl Başvurabilirsiniz?
Eğitim programına katılmak isteyenlerin, aşağıdaki bilgileri içeren bir e-postayı [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir:

• Ad
  • Kısa bir özgeçmiş (Deneyiminiz olmasa bile ilgilendiğiniz alanları belirtin)
  • "Bu eğitime neden katılmak istiyorum?" sorusuna kendi cümlelerinizle kısa bir yanıt

📢 Son başvuru tarihi: 10 Nisan 2025

Kontenjan sınırlıdır! Başvurular titizlikle değerlendirilecek ve en motive katılımcılar seçilecektir.

Bize Katıl, Geleceği Sen Şekillendir!
Bu eğitimle sadece bir şeyler öğrenmekle kalmayacak, Sarsılmaz Hack Team’in bir parçası olma şansı da yakalayacaksınız. İleri seviye projelerde, gerçek siber güvenlik testlerinde ve özel ekip çalışmalarında yer alma fırsatı seni bekliyor!

Hazır mısın? O zaman şimdi başvur!

Sarsılmaz Hack Team
– Bilgi Güçtür, Güç Sende!

godnextro

Forum Üyesi
Sarsılmaz Hack Team (SHT), 2017 yılında Emin Sarsılmaz tarafından kurulmuş, etik değerleri benimseyen ve siber güvenlik alanında aktif bir topluluktur. Özellikle web hacking, sızma testleri ve bilgi güvenliği üzerine çalışmalar yaparak, yetenekli bireyleri yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Şimdi, SHT ailesi olarak siber güvenlik dünyasına adım atmak isteyenler için özel bir Eğitim Programı düzenliyoruz. Bu eğitimle, sadece temel teknik bilgileri öğrenmekle kalmayacak, aynı zamanda gerçek dünya senaryolarında nasıl hareket edeceğinizi de deneyimleyeceksiniz.

Eğitim Programı Detayları
🔹 Konu Başlıkları
:
1. Temel Bilgi Güvenliği – Siber tehditler, şifreleme, güvenlik politikaları

2. Web Uygulama Güvenliği – SQL Injection, XSS, CSRF gibi saldırı türleri ve korunma yöntemleri

3. Sızma Testi Teknikleri – Kali Linux, Metasploit gibi araçların kullanımı

4. Etik Hackerlık Prensipleri – Beyaz şapkalı hackerlık, etik kurallar ve sorumluluklar

📅 Eğitim Süresi: 4 hafta (haftada 2 gün, toplam 8 oturum)
🚀 Başlangıç Tarihi: 15 Nisan 2025
💻 Eğitim Yeri: Online platform (detaylar katılımcılara iletilecektir)

Kimler Katılabilir?
💡 Bilgisayar ve internet dünyasına ilgi duyan, kendini geliştirmek isteyen herkes! Ancak birkaç şartımız var:

✔ Temel bilgisayar bilgisine sahip olmak
✔ İnternet erişimi olan bir cihaz kullanabilmek
✔ Etik değerlere ve kurallara bağlı kalmak (Unutmayın: Güç, sorumluluk gerektirir!)

Nasıl Başvurabilirsiniz?
Eğitim programına katılmak isteyenlerin, aşağıdaki bilgileri içeren bir e-postayı [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir:

• Ad
  • Kısa bir özgeçmiş (Deneyiminiz olmasa bile ilgilendiğiniz alanları belirtin)
  • "Bu eğitime neden katılmak istiyorum?" sorusuna kendi cümlelerinizle kısa bir yanıt

📢 Son başvuru tarihi: 10 Nisan 2025

Kontenjan sınırlıdır! Başvurular titizlikle değerlendirilecek ve en motive katılımcılar seçilecektir.

Bize Katıl, Geleceği Sen Şekillendir!
Bu eğitimle sadece bir şeyler öğrenmekle kalmayacak, Sarsılmaz Hack Team’in bir parçası olma şansı da yakalayacaksınız. İleri seviye projelerde, gerçek siber güvenlik testlerinde ve özel ekip çalışmalarında yer alma fırsatı seni bekliyor!

Hazır mısın? O zaman şimdi başvur!

Sarsılmaz Hack Team
– Bilgi Güçtür, Güç Sende!
gerçekten çok güzel ve iyi bir çalışma yapanlara teşekkür ediyorum.

Linux

Owner
Merhabalar, öncelikle eğitim de emeği olanlara teşekkür ediyorum ve eğitim alacaklara başarılar diliyorum. İnsanın ilgi alanında kendini geliştirmesi mutlak mecburiyettir. Ayrıca eğitim de çok önemli detayları görüyorum. Kaçırılmamalı.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.