Umudu kırık sevgilim
Uzun zaman oldu görüşmeyeli
Biliyorum çok kırgınsın
Beni suçluyor ve belki dostlarına anlatıyorsun
Dostlarında seni zaten hakatmedi değer verseydi gitmezdi diyordur eminim
O dostlar. Bilemez çaresizliği
Vazgeçmek zorunda kalmanın acısını
Bırakmak elveda diyebilmek çok kolay zannederler.Ben zalim hain birisiyimdir nazarlarında.Biliyormusun ikiyüzlülük nedir bilmem ben ,neysem oyumdur
düşündüğümü söyler söylediğimi düşünürüm.Rolde yapamam ve kimsenin aşkına sevgisine yorum yapma hakkını da görmem kendimde eğer ki yorum yaparsam yanlış anlaşılırım endişesiyle.Çok sevdim.Hani demiş ya şair "İnkâr etmiyorum da bunu
Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım ...
Sana olan sevgimi sadakatimi kimsenin sorgulanmasına yargılamasına izin verme gece gözlüm.
Kendine iyi bak gece gözlüm.Kahveyi azalt.Uyku düzenine dikkat et... Kal sağlıcakla....
Uzun zaman oldu görüşmeyeli
Biliyorum çok kırgınsın
Beni suçluyor ve belki dostlarına anlatıyorsun
Dostlarında seni zaten hakatmedi değer verseydi gitmezdi diyordur eminim
O dostlar. Bilemez çaresizliği
Vazgeçmek zorunda kalmanın acısını
Bırakmak elveda diyebilmek çok kolay zannederler.Ben zalim hain birisiyimdir nazarlarında.Biliyormusun ikiyüzlülük nedir bilmem ben ,neysem oyumdur
düşündüğümü söyler söylediğimi düşünürüm.Rolde yapamam ve kimsenin aşkına sevgisine yorum yapma hakkını da görmem kendimde eğer ki yorum yaparsam yanlış anlaşılırım endişesiyle.Çok sevdim.Hani demiş ya şair "İnkâr etmiyorum da bunu
Seni sevmek gibi büyük işlere kalkıştım ...
Sana olan sevgimi sadakatimi kimsenin sorgulanmasına yargılamasına izin verme gece gözlüm.
Kendine iyi bak gece gözlüm.Kahveyi azalt.Uyku düzenine dikkat et... Kal sağlıcakla....