• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Samu Saiz’den Tayfur Bingöl sözleri!

Aaryan

Forum Üyesii
Ligde 2-1 kaybettikleri Beşiktaş maçı hakkında Radyospor'a konuşan Saiz, son dakikalarda Siyah-Beyazlılar'ın genç futbolcusu Semih Kılıçsoy'a penaltı yapan Tayfur Bingöl'e sahip çıktı. "Maçın hakkı beraberlikti" İspanyol oyuncu, "Açıkçası Beşiktaş topa daha fazla sahip olan taraftı; ancak biz gol pozisyonu açısından daha üretkendik. Çok sayıda net gol pozisyonumuz vardı. Değerlendiremedik. Kaybetmeyi hak ettiğmizi düşünmüyorum. Bence maçın hakkı beraberlikti" dedi. Takım olarak çok iyi bir sezon başlangıcı yaptıklarını dile getiren Samu Saiz, "Gerçekten çok çalışıyoruz. Disiplinli bir takımız. Bize yeni katılan arkadaşlarımızdan yüzde yüz katkı alıyoruz. Eyüpspor'da mutlu bir ortam var. Ben de kendimi çok rahat hissediyorum. İyi durumdayız, ama daha iyi olacağız" şeklinde konuştu. "Tayfur Bingül dürüst bir insan" Beşiktaş maçında sonradan oyuna giren ve son dakikada penaltıya sebebiyet veren Tayfur Bingöl'ün ''Temelde Beşiktaş'ın oyuncusu olduğu, Eyüpspor'da kiralık olarak oynadığı için bilerek böyle bir hata yaptığı yönündeki iddialar için ise Saiz, "Tayfur çok iyi bir oyuncu ve büyük bir karakter. Asla böyle bir şey yapmaz. Bugün ben hata yaparım, diğer gün bir başka arkadaşım. Stoper de hata yapar, forvette. Futbolun içinde hatalar vardır. Tayfur asla bile isteye penaltı yaptıracak bir kişi değil. Bu suçlamaları haketmiyor. Son derece dürüst bir insan" dedi.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.