• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Şampiyon olamıyorsak kupayı almalıyız"

UzmErdaL

Forum Üyesii
Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan, 2-1'lik Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Maçın sonlarına doğru ağrı hissettiğini söyleyen Salih, "Son maçtan sonra biraz ağrım vardı. 3 gün antrenman kaçırdım. Maçın sonlarına doğru ağrı hissettim. İlk yarıda iyiydim ama ikinci yarıda yorgunluk artıyor. Bu yüzden antrenman kaçırmamak lazım. Evimizde iyi oynuyor, kazanıyoruz. Şu deplasmanları kayıpsız geçmek gerekiyor. 2'de 2 yaptık, böyle devam etmeliyiz." dedi.

Şampiyon olamazlarsa Türkiye Kupası'nı kazanmaları gerektiğini söyleyen Uçan, "Yukarıyla arayı açmamak lazım. İki kulvarda da en iyi şekilde mücadele etmek lazım. Şampiyon olamıyorsan Türkiye Kupası'nı alman lazım. Büyük takıma bu yaraşır. İçeride kazanıyoruz, coşkulu oynuyoruz. Bunu deplasmana da yansıtmamız lazım. 3 günde 1 maçlar başlıyor. Herkese ihtiyaç var. Herkes iyi dinlenmeli, iyi çalışmalı. Sezona iyi başladım. Kimi maçlarda çok mücadele ettim. Bugün de güzel bir asist yaptım. Devamını sağlamalıyım açıkçası. Doğum gününden sonra asist iyi oldu. Daha fazlasını yapmam lazım." ifadelerini kullandı.

Duhuliye.com

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.