• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sakin ve kararlı

Rodin

Forum Üyesii
Son olarak Giresunspor'u mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkaran ve bunu bu sezon ikinci kez başaran Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş de uyarılara devam ediyor. "Daha da iyi olmak zorundayız" diyerek taleberinin performanslarının üstüne çıkmasını isteyen usta hoca dünkü idman öncesi de kısa bir konuşmayla ligin kalanı için rotalarını çizdi. Tecrübeli çalıştırıcı "Önümüzde bir derbi daha var ve lig her sonuca gebe. Her şeyin mümkün olduğu bir sezon yaşıyoruz" dedi ve şöyle devam etti: DİKKAT ET ABOUBAKAR Yeter ki sakin kalın ve mücadelede kararlı olun. Elinizden geleni yaptığınızı görüyorum bunun için de teşekkür ediyorum..." Usta hoca, Aboubakar'a ise özel uyarıda bulundu. Fenerbahçe derbisinde rakip taraftarlara çekişen, önceki akşam ise Giresunsporlu oyuncuyla didişen golcüsüne "Sakin ol" dedi. Aboubakar'ın, "Kendimi böyle motive ediyorum. Rakibin tepkisi beni ateşliyor" sözlerine de "Hakemi de ateşliyorsun. Durup dururken bir kart görüp oyundan atılırsan beni de takımı da ateşlersin" cevabını verip dikkatli olmasını istedi. SAĞ STOPER İSTİYOR Öte yandan şimdiden transfer listesi oluşturmaya başlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in sağ stopere kaliteli bir isim istediği öğrenildi. Güneş'in talebini başkan Ahmet Nur Çebi'ye iletmesi sonrası tarama çalışmalarının başladığı kaydedildi. ATLETICO İÇİN HAZIRLIK Yarınki Atletico maçı hazırlıkları da sürüyor. Taraftarları maça çağırarak geliri depremzedelere bırakılacak maç için yardım elde etmek isteyen siyah beyazlı kulüp, yine sosyal projesiyle alkış alacak. Kaynak: Fotomaç

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.