• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Saiss'in sezon sonunda ayrılacağını düşünüyorum”

Rodin

Forum Üyesii
İşte Şahinoğlu'nun açıklamaları: "ONUR BULUT'UN GERİ DÖNME DURUMU YOK" Onur Bulut'un opsiyonunda 6 Şubat'a kadar Fenerbahçe öncelikliydi, 6 Şubat'tan sonra isteyen her kulüp o opsiyon maddesini kullanabiliyordu. Beşiktaş bunu kullandığını söylüyor. Kayserispor tarafının iddiası da imza sirkülerine bakılmadan, yetkili olmayan birisinin imzayı attığı yönünde. Konu artık Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nda. Bu saatten sonra Onur Bulut'un geri dönme durumu yok, Beşiktaş'ın oyuncusu olacak. 1 milyon Euro'yla Beşiktaş transfer etti, sözleşmesi sezon sonu bitiyordu. Şenol Hoca bu transferi istiyordu. Kayserispor uzatmak istiyordu ama oyuncu istemiyordu. Kayserispor'la son yaptığı sözleşmeye de o 1 milyon Euro maddesi yazılmıştı. Bu dakikadan sonra kurulun kararı beklenecek. Ya diyecekler ki Beşiktaş haklı, kurallara uygun bir biçimde transfer yapılmıştır ve bu transfer 1 milyon Euro'dur, ya da Kayserispor'un haklı olduğunu söyleyecek ve bu rakam değişecek. Ama Beşiktaş yönetimi de biz bütün bilgi ve belgelere sahip bir şekilde bu transferi yaptık diyor. Kayserispor tarafında bir karışıklık var gibi duruyor. Kimseyi de burada zan altında bırakamayız. İlerleyen günlerde göreceğiz. Ama şu an Onur Bulut'un Beşiktaş üzerindeki rolünü konuşursak, Şenol Hoca orada Rosier'e bir mesaj verdi bu transferle birlikte. Rosier'in bu sezonki performansı çok tatmin edici değildi. Özellikle Ghezzal'siz Rosier'i biz hep zaten eksik izledik. Ümraniyespor'la hazırlık maçı vardı, 2-0 kazandı Beşiktaş. Gollerin birini Rachid Ghezzal attı, diğerini atan Valentin Rosier. İlginç bir durum Rosier açısından. Ben hep iyi performanslarını Ghezzal'in sahada olduğu anlarda izledim. Ghezzal geri döndü, belki Rosier'i de geri döndürecek. Ama bu da bir mesajdır, zorlayabilecek güçlü bir ilk 11 adayı, belki de ilk 11'e Onur Bulut transfer edildi. "MAXIM ÇOK ÖNEMLİ BİR TRANSFER" Beşiktaş'ta Maxim'le birlikte 5 transfer yapıldı. Maxim çok önemli bir transfer. Skor katkısı çok yüksek bir oyuncu. Gaziantep'te bunu yapmak da kolay değildi. Gaziantep'i taşıyan oyuncu olmuştu. Maxim'in şu özelliği bence Beşiktaş'ı ve Şenol Hoca'yı rahatlatır: Sadece tek bir mevkiye bağlı olarak performansı iyi olan bir oyuncu değil. Sol forvette de aunı verimi veriyor, 10 numarada oynattığınızda da. Dele Alli 10 numarada olmadı, bir sol kanat denemesi oldu. Şenol Hoca geldi, bir 10 numara denedi, ertesi maç sol kanatta denedi, iki mevkide de olmadı. Burada biraz Maxim transferi Dele Alli'yi unutturmak üzerine kurulu. Beşiktaş bu sezon Dele Alli diye bir oyuncu aldı ama biz hiç göremedik. Dele Alli'nin yapamadıklarını çok rahat yapabilecek bir oyuncu. Sezon sonuna kadar bir anlaşma. "SAISS'IN SEZON SONUNDA AYRILACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM" Maxim dışında Omar Colley transferi yapıldı. Açıkça söyleyeyim; benim çok beğendiğim, Beşiktaş'a çok üst seviyede katkı sağlayacağını düşündüğüm bir oyuncu değil, önündeki Romain Saiss'i düşündüğüm zaman değil. Romain Saiss Colley'den çok daha kaliteli bir oyuncu bana göre. İki oyuncuya sol stoper olarak baktığımız zaman ben Saiss'i önde tutuyorum. Her şey saha içerisinde bitmiyor, saha dışı mental konular da çok önemli. Ben Romain Saiss'in sezon sonu ayrılacağını düşünüyorum. Kulübün Nottingham Forest'ten gelen teklifi kabul etmesini istemişti, ayrılmak istemişti. Paraya ihtiyacı olan bir oyuncu değil, parayı öncelik olarak sunan bir oyuncu hiçbir zaman olmadı. Nottingham'a gitseydi Beşiktaş'tan kazandığının daha aşağısına gidecekti. O yüzden sezon sonu Saiss'in yüksek ihtimalle takımdan ayrılacağını düşünüyorum, ayrılıklar bununla da son bulmayacak. N'Koudou bunlardan bir tanesi, sözleşme teklifi yapılmayacak. Atiba 40 yaşına geldi artık, emekleri için teşekkür edilecek. Belki akademide, kulüp bünyesinde bir görev verilecek. Atiba henüz kararını vermedi. Sporun hangi aşamasında ne görev alacak, kararını vermiş noktada değil ama şu bir gerçek: Atiba Hutchinson'un Beşiktaş'taki son günleri... Duhuliye.com

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.