• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Sahne fiyatlarına Göksel'den yorum! 'Umarım doğru değildir'

Artur

Forum Üyesii

Göksel, Nişantaşı'nda görüntülendi. Albüm hazırlığında olduğunu söyleyen şarkıcı, "Şimdi şarkılar üzerinde çalışıyordum. Her yerde çalışıyorum. Biraz hayal alemindeyim. Klasik ve benden duymayı sevdiğiniz şarkılar var. Ters köşede olacak" dedi.

Yaz mevsimiyle ilgili Göksel, "Güzel geçti. Konserler güzeldi. Stüdyoda olduğum için konserlere az ara verdim" diye konuştu.

"DAHA SAĞLIKLI"

Kablolu kulaklıkla dolaşan şarkıcı, "Bununla daha kolay kayıt yapabiliyorum. Kablolu mikrofonu da çok seviyorum. Tabii ki daha sağlıklı..." açıklamasını yaptı.

"ARA ARA ÖZLÜYORUM"

Köy hayatıyla ilgili şarkıcı, "Pandemi döneminde 1.5-2 sene kalmıştım. Sonra bayadır şehirdeyim. Ara ara orayı özlüyorum. Burada olmakta güzel. Çok fazla dostum var, mesleğimi daha kolay yapıyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOK ABARTILMIŞ RAKAMLAR"

Meslektaşlarının aldığı sahne fiyatlarının gündem olmasına Göksel, "Çok abartılmış rakamlar. Umarım doğru değildir" dedi.

'Çok kötüyüm, başka zaman çekelim!'
Göksel ve eski aşkı Osman Şahin barıştı! Partiye el ele katıldılar

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.