• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Rol için kılık değiştirdi! Tanınmaz halde olan Şükrü Özyıldız'a Sibil Çetinkaya'dan yorum

Artur

Forum Üyesii

Şeref Meselesi, Kış Güneşi Çoban Yıldızı, Ruhun Duyma gibi projelerde boy gösteren yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız, yeni projesi için bambaşka biri oldu.

Giray Altınok'un yeni dizisinde yer alacak olan Özyıldız, rolü için uzun saç ve sakal taktırdı.

Sokakta yaşayan bir vatandaşı oynadığı için ona uygun bir kombin giyen isim, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Görenler Özyıldız'ı tanıyamadı.

"BİR FARK GÖREMEDİM"

Ünlü isim pozlarına 'Evet, evet benim' notunu düştü. Şükrü Özyıldız'ın sevgilisi Sibil Çetinkaya ise gönderilere: 'Yakışıklılıkta bir fark göremedim' yorumunu yazdı.

Yakışıklı oyuncu da sevgilisine "Göz doktorunu ertelemeyelim demiştim" diyerek güldürdü.

Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya, Çeşme'de! Sevgilisini öpücüklere boğdu
Sibil Çetinkaya ile Şükrü Özyıldız'dan aşk dolu paylaşım! Deniz Seki kayıtsız kalamadı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.