• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Rıza Çalımbay: "Şans verilirse bizden de bir Fatih Terim çıkar"

Aaryan

Forum Üyesii
"Bazı arkadaşlarımıza teşekkür etmedim" Beşiktaş'a küsmediğini ifade eden Çalımbay, "Beşiktaş'a dargın değilim. Benden bir şey istediler. Taşın altına elimi koydum. Sonrasında teşekkür ettim. Bazı arkadaşlarımıza etmedim. Ancak Beşiktaş'a kırgın olamam asla." dedi. "Kesinlikle takım çalıştırmak istiyorum" "Sezon sonuna kadar dinlenecek misiniz?" sorusuna da cevap veren Çalımbay, "Dinlenmek gibi bir düşüncem yok, kesinlikle takım çalıştırmak istiyorum." dedi. Çalımbay'dan Yunus Emre Konak açıklaması Sivasspor'un 18 yaşındaki futbolcusu Yunus Emre Konak'ın Premier Lig takımlarından Brentford ile 5 yıllık sözleşme imzalamasına da değinen Çalımbay, "Yunus Emre Konak tam zamanında Avrupa’ya gitti, çok başarılı olacaktır." dedi. Çalımbay, Konyaspor ile anlaştı mı? Konyaspor ile anlaştığınız yönünde çıkan haberlere de değinenb Çalımbay, "Resmi olarak kimseyle görüşmedim." dedi. Kaynak: Ajansspor

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.