• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Poyraz Karayel'in Sinan'ı görenleri şaşırttı! Değişimi gündem oldu

Artur

Forum Üyesii

Ata Berk Mutlu, "Poyraz Karayel benim şu zamana kadar yaptığım en iyi projelerden bir tanesi. Benim için çok büyük önem taşıyor. Bana araba çarptığı bir sahne vardı, ikinci sezonda ya da üçüncü sezonda olması lazım. Onu çekerken o kadar korkutucu olmasa da izlerken baya bir korkmuştum." dedi.

'Teknolojinin bu kadar ileri gitmemesi gerektiğini düşünüyorum' diyen Ata Berk Mutlu, "Hayatımızı yeterince kolaylaştırdığını düşünüyorum, durmalılar" dedi.

Kanal D'nin Youtube hesabından paylaşılan video sosyal medyanın gündemine oturdu.

ALTIN KELEBEK KAZANMIŞTI

Ata Berk Mutlu 2015 yılında, En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştı. 'En İyi Çocuk Oyuncu' ödülünü Yeşilçam'ın efsane ismi Göksel Arsoy'un elinden alan Ata Berk Mutlu gözyaşlarını tutamamıştı. Mutlu, "Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Ödülümü erkek ve kız çocukları için alıyorum." demişti.

Murat Dalkılıç'ın kaçırdığı fırsat kaderini değiştirmiş! Canlı yayında açıkladı
Ahu Tuğba'nın cenazesindeki görüntüleri çok konuşulmuştu! Meriç Erkan'dan açıklama

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.