• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Polis Olmak İçin Hangi Derslerin İyi Olması Gerekir?

BenDeniZ

Bayan Üye
Forum Üyesii

Polis olmak için temel düzeyde Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve fen derslerinin iyi olması gerekmektedir. Bu dersleri iyi yaparak taban puanı geçen kişiler polislik için başvuru yapabilmektedir.

Polis Olmak İçin Hangi Derslerin İyi Olması Gerekli?

Polis olmanın ülkemizde birden fazla yolu vardır. Lise mezunları, ön lisans mezunları ve lisans mezunları polis olma imkanına sahiptir. Fakat eğitim seviyesi ne kadar yüksekse polis olma ihtimali o kadar yüksektir çünkü tüm ihtimallere başvuru yapmaları mümkündür. Polis olmak için temel Türkçe, matematik, sosyal ve fen derslerinin iyi olması gerekir. Polis meslek eğitim merkezi müdürlüğünde 6 aylık eğitim, Polis meslek yüksekokulunda 2 yıllık eğitim ya da Polis amirleri eğitim merkezinde 11 aylık eğitim ile polis olunabilir.

SiyahLi

Süper Moderatör
Bayan Üye
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.