• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Paris Hilton: Oğlum her zaman önceliğim

Artur

Forum Üyesii

2021 yılında nişanlanan Paris Hilton ve Carter Reum, üç gün süren bir düğünle dünyaevine girmişti. Çiftin bu yılın başında taşıyıcı anneden bebeği dünyaya gelmişti.

Hilton, bebeğini hayranlarıyla tanıştırırken, onun fotoğrafını paylaştı ve "Seni kelimelerin tarif edebileceğinden daha çok seviyorum" notunu düştü. Paris Hilton, annelikten neler öğrendiğini anlattı.

Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti! Paris Hilton'dan cevap geldi

EBEVEYNLİK SÜRECİNİ ANLATTI

42 yaşındaki iş kadını, DJ ve şarkıcı; eşi Carter Reum ile 16 Ocak'ta taşıyıcı anneden dünyaya gelen oğlu Phoenix Barron ile yaşadıkları ebeveynlik sürecini anlatırken, "Kesinlikle çok fazla denge kurmayı gerektiriyor" diye konuştu.

"ONUN SAYESİNDE 'HAYIR' DEMEYİ ÖĞRENDİM"

People dergisine röportaj veren Hilton, "Phoenix daima benim ilk önceliğim ve sayesinde hayır demeyi öğrendim" ifadesini kullandı. "Sürekli bazı şeylere hayır diyorum çünkü onunla mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istiyorum" diyen Hilton, "Onun hayatındaki özel anların hiçbirini ve hiçbir dönüm noktasını kaçırmak istemiyorum" şeklinde konuştu.

"O BENİM HER ŞEYİM"

Hilton, "O benim her şeyim dolayısıyla onu her zaman ilk başa koyuyorum" dedi.

Paris Hilton'ın köpeği kayboldu! 'Evcil hayvan medyumlarıyla konuştum'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.