• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

"Öyle bir takım kurdunuz ki..."

Aaryan

Forum Üyesii
Okan Koç yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti: "Beşiktaş'ın maçını izledik, kaleye bir şut var 2-0 galip Beşiktaş. Oyun ile ilgili neyi anlatalım? Bir şut 2-0 galip. Konya 10 kişi kalmamış olsa, Beşiktaş'ın galip gelme imkanı sıfırdı. Öyle bir takım kurdunuz ki, o maçı seyrederken ne zaman gol yiyeceğiz, ne zaman pozisyon yaratacağız, bu pozisyon üretmekte ise bir heyecan yok. böyle oyuncu yok, bir tane Aboubakar var onun ayağına bakıyorsun. Rakipler ona önlem aldı mı ne yapacaksın? Orta sahada Amir belki bölge olarak Şenol Güneş ondan emniyetli durmasını istiyor ama Beşiktaş'ın ne orta sahasında, ne kanatlarında hiç bir yerden üçüncü bölgeye top gelmiyor. Bir tek Aboubakar bireysel yetenekleriyle bir şeyler yapıyor. öyle bir kadro kurdunuz kusura bakmayın. Bakıyorsun transfer edilen oyunculara, 8 tane oyuncu alındı 3 anesi ilk onbirde. Nasıl bir transfer politikası, stratejisi bu? Ben buradan tribünler bas bas bağırıyoruz istifa diye... Ben şunu anlamıyorum kendindeki başarıyı nasıl yorumluyorsun? Beşiktaş takımı şöyle oynamak zorunda mı? Şu kadro kurulması doğru mu? Böyle bir kadro yapılanması doğru mu?"

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.