• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Osman'ın değişimine bakın! 'Bir dönüm noktası'

Artur

Forum Üyesii

Kanal D'de yayınlanan ve yayınlandığı döneme damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin üzerinden 14 yıl geçti. Bir aile dramının anlatıldığı dizide Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi o döneme damga vurmuştu. Şimdi 19 yaşında olan Emir Berke Zincidi hedeflerini Milliyet'e anlattı.

19 yaşında olan genç oyuncu, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki kıymetini kelimelerle anlatamayacağım bir proje. Benim hayatımı nasıl devam edeceğini şekillendiren bir iş benim gözümde. Bir dönüm noktası. Çok şanslı projeydi" dedi.

O ekipten biriyle görüşüyor musun sorusuna emir Berke Zincidi, "Ben o zaman çok küçüktüm. Çok görüşme bağı olmadı." cevabını verdi.

Hedeflerini anlatan Emir Berke şu ifadeleri kullandı: Vatanıma milletime hayırlı bir insan olmak istiyorum. Daha da iyi olmak istiyorum. Anısını kalacak projeler bırakmak istiyorum.

Ece Erken çocuğunun babasına sitem etti! 'Ona hakkımı helal etmiyorum'
Beyza Huri Aydın Masterchef'e geri döndü! Yarışmaya devam edecek mi?

PEKİ ÇOCUK OYUNCULAR ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Sihirli Annem dizisinde rol alan Jennifer Boyner şimdi 24 yaşında. Jennifer Boyner oyunculuğa devam ediyor.

Zeynep Özkaya, 26 yaşında. İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Zeynep Özkaya, Oğulcan Can ile nişanlandı.

31 yaşında olan Damla Ersubaşı şimdilerde Instagram'da içerik üreticiliği yapıyor.

Buğra Özmüldür şimdi 33 yaşında. Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü mezunu olan Buğra Özmüldür çevirmenlik yapıyor.

ALTIN KELEBEK KAZANMIŞTI

2005 doğumlu Ata Berk Mutlu, kariyerine reklam filmleriyle başladı. Sonrasında 'Cuma'ya Kalsa' dizisiyle ilk dizi tecrübesini, oynadığı Berk karakteriyle yapmıştı.

Cuma'ya Kalsa, Anneler ile Kızları, Bulutların Ötesi, Karadayı ve Poyraz Karayel gibi birçok yapımda oynayan Mutlu, 42. Altın Kelebek "En İyi Çocuk Oyuncu" ödülünü Yeşilçam’ın efsane ismi Göksel Arsoy tarafından almıştı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.