• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Omar Colley Beşiktaş'tan neden ayrıldığını açıkladı!

Aaryan

Forum Üyesii
Omar Colley şu ifadeleri kullandı: Bu güzel bir soru. Ben de Beşiktaş'tan neden ayrıldığımı kendime sordum. Futbolda bazen beklemediğiniz durumlar olabilir. İlk başta planın bir parçasıydım, her maçta süre alıyordum. Sonra kulüp bazı oyuncularla yollarını ayırdı. Yine de kulüple aramda kötü şeyler yoktu. Söyleyebileceğim tek şey birlikte devam edeceğiz gibi gözüküyordu. Çünkü sezonun başında her maçta oynamıştım. Sonra PAOK geldi, bana ilgi gösterdiler, beni projelerinde istediklerini gösterdiler. Dengeleri düşünmeliydim. Sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmem bitecekti. Kulüple görüştük ve kontratımı yenileme düşünceleri olmadığını söylediler. Ben de geleceğimi düşünmek zorundaydım. Kontratım bitecekse ve sezonun sonunda mutsuz olma ihtimalim varsa bir çözüm bulmalıydım. İki taraf da iyi idare etti.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.