• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Oğlunun sorduğu matematik sorusunu bilemeyince karar verdi! Bir annenin azmi ve zaferi

omeralt

Forum Üyesi

İki çocuk annesi Gürler, AA muhabirine, çeşitli nedenlerle okula gidemediğini, çocuğunun sorduğu matematik sorusunu bilemeyince de okuma yazma öğrenmeye karar verdiğini söyledi.

Nevşehir Şehit Jandarma Onbaşı Muhammed Can Biçici Halk Eğitim Merkezi'nde 3 ay süreli, iki kademeli okuma yazma kursuna devam ettiğini anlatan Gürler, yaklaşık 45 günde okuma yazmayı öğrendiğini belirtti.

Bu durumun zorluğunu her yerde yaşadığını dile getiren Gürler, şunları kaydetti:

Alıntı Metni

Gürler, eğitim için yaş sınırı olmadığını vurgulayarak, şu an ilkokul düzeyinde olduğunu ifade etti.

Eğitimine devam ettiğini kaydeden Gürler, "Ortaokul, sonra lise, ardından da üniversite okumak istiyorum. İnşallah şimdiki öğretmenim gibi öğretmenlere denk gelirim. Tabii artık bir polis olamam ama faydalı insan olmayı başarırım inşallah. Okuma yazma bilmeyenler bugünden itibaren gelsinler. Kimseden utanıp çekinmesinler. Kimseye hesap vermek zorunda değiller." diye konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Palancı ise Gürler'in okuma yazma öğrenme sürecinin başarıyla sürdüğünü söyledi.

Palancı, "Belirli bir yaşa kadar gelmiş, okuma yazma öğrenememiş. Okuma yazma öğrenmesiyle birlikte hayal ettiği romanları okuması ve bir yerlere not yazabilmesi onun için bambaşka bir değişiklik." dedi.

Türkiye'nin en yüksek rakımlı köyünün tek öğretmeni! Öğrencileri için her şeyi yapıyor

Leon

Forum Üyesii
Paylaşım için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.