• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

“O ismin performansı ekstra güç katabilir”

Aaryan

Forum Üyesii
Duhuliye; "Milli ara sonrasında lige Trabzonspor-Beşiktaş maçıyla dönüyoruz. Sezona iyi başlangıç yapan Beşiktaş ve Şenol Güneş ile yeni sayfa açmak isteyen Trabzonspor. Maç öncesi görüşlerinizi öğrenebilir miyiz?" Cüneyt Kaşeler; Beşiktaş bu sene ligin teknik direktör performansı ve yönetimin transfer performansı olarak en iyisi. Şu ana kadar yapılan tüm eklemeler ve teknik direktörün sezon başından itibaren takımın ihtiyaçlarını belirlemesi, takımı bir şekile sokması ve kadrodan faydalanması adına en iyi oynayan takım hatta şöyle de söyleyebiliriz ligde maçları en seyredilen takım onlar adına en büyük şansızlık elbette Trabzonspor'un Şenol Güneş ile ilk maçına çıkması. Şehirde yönetilen büyük bir sinerji var bu anlamda Beşiktaş kazanabilir ama üç ihtimalli maç olacak. Ben Trabzonspor'un şu ana kadar izlediğimiz maçlarından farklı bir oyun ortaya koyacağını düşünüyorum ama Joao Mario'da merak ediyorum. Onun sergileyeceği performans özellikle Rafa Silva ve Immobile ile birlikte Beşiktaş'a ekstra bir güç katabilir. Beşiktaş maçın favorisi ama Trabzonspor Şenol Güneş ile mutlaka cevap vercektir.

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.