• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Nurseli İdiz canlı yayında aylık kazancını açıkladı! 'Diziye ihtiyaç duymuyorum'

Artur

Forum Üyesii

Uzun zamandır ekranlarda boy göstermeyen usta oyuncu Nurseli İdiz, 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı.

Ünlü isim, dizi projelerinde yer almak yerine neden tiyatroyu tercih ettiğini ve aylık kazancını açıkladı.

"DİZİ BEKLEYECEK HALİMİZ YOK"

İdiz, "Nurseli İdiz gibi yıldız bir oyuncu tiyatrodan ne kadar kazanıyor?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

Alıntı Metni

"O MÜTHİŞ BİR OYUNCU"

Televizyon tarihine damga vuran Serseri Aşıklar, Yalan Dünya, Harem, Kınalı Kar ve İlişki Durumu Karışık gibi birçok dizide rol alan Nurseli İdiz, programda performansını beğendiği kadın oyuncular hakkında da konuştu. İdiz, Merve Dizdar'ı çok beğendiğini söyleyerek "Ne diyeyim Merve Dizdar'a, Merve Dizdar benim yaşımda olsa zehirlerdim! Zehirlerdim onun oynadığı rolleri oynamak için... O müthiş bir oyuncu" dedi.

Nurseli İdiz: Serbest düşüş 50'li yaşlarda başladı
Nurseli İdiz: Evimi ve arabamı kaybettim, hâlâ ödemelerim var!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.