• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Nihat Kahveci'nin eşi Fulya Sever Kahveci yıllar sonra açıkladı!

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Eski futbolcu Nihat Kahveci ve 2018 yılında evlendiği eski manken Fulya Sever Kahveci, katıldıkları YouTube programında samimi açıklamalarda bulundular.

Survivor'dan elenen Batuhan Gökgöz'den ilk paylaşım! İki arkadaşını unutmadı

Şimdilerde yorumculuk yapan eski futbolcu Nihat Kahveci ve eşi Fulya Sever Kahveci, bir Youtube programına konuk oldu. 2018 yılında dünyaevine giren ve iki kızları olan ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.

İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA

Eşiyle nasıl tanıştığını anlatan Fulya Sever Kahveci, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Fulya Sever Kahveci, “Nihat’la ilk tanıştığımızda konferanslara gidiyorduk. Fulya Tesisleri anısını anlatıyordu. Her ‘Fulya’ dediğinde dönüp bakıyordum” derken eski futbolcu ise, “Hayatımın her anında Fulya var” ifadelerini kullandı.

Talu kardeşlerden şaşırtan açıklama! 'İstesek zengin koca bulurduk'

''ASLA EVLENMEM DİYORDUM''

Nihat’ı futbolculuk yıllarından tanıdığını belirten Fulya Sever Kahveci, “Asla futbolcuyla evlenmem diyordum. Stresli… Amcam da yöneticiydi bir dönem. Neyse ki Nihat’la tanıştığımızda futbolu bırakmıştı” diye konuştu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.