• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Murat Yıldırım'ın son görüntüsü şaşırttı! 'Sekiz sene önce bu haldeydim'

Artur

Forum Üyesii

'Fırtına', 'Asi', 'Aşk ve Ceza', 'Suskunlar', 'Kocan Kadar Konuş', 'Ayla', 'İlk Öpücük' ve 'Ramo' gibi yapımlarda rol alan Murat Yıldırım, önceki gün gerçekleşen bir etkinliğe Faslı eşi ile katıldı.

2016 yılında dünyaevine girdiği Iman Elbani ile mutlu bir evliliği olan, Ekim 2022'de kızı Miray'ın doğumuyla ilk kez baba olma mutluluğu yaşayan 45 yaşındaki oyuncu, son haliyle dikkatleri üzerine çekti.

Murat Yıldırım kızı Miray'ın yüzünü ilk kez gösterdi!

"71 KİLOYUM! KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

Bir hayli kilo verdiği gözlenen Yıldırım, "Beni iyi tanıyorsunuz ki çok kilo verdiğimin farkına vardınız. En son sekiz sene önce bu kadar zayıflamıştım. Şu an 71 kiloyum, kendimi çok iyi hissediyorum. Yeni projem için de iyi oldu. Yedi kilo verdim" dedi.

SAĞLIK DURUMU

Geçirdiği göz ameliyatı sonrası sağlık durumu hakkında bilgi veren Yıldırım, "Geçenlerde gözümden küçük bir operasyon geçirdim. Ufak tefek hâlâ bir şeyler duruyor ama çok fazla belli olmuyor. Sıkıntı yok, toparladık" açıklamasını yaptı.

Murat Yıldırım'a 'Gizli Bahçe' piyangosu! Bölüm başı ücreti ortaya çıktı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.