• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Murat Ceylan'la aşk haberleri çıkmıştı! Dilara Aksüyek konuya açıklık getirdi

Artur

Forum Üyesii

Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek ile Survivor'ın sunucusu Murat Ceylan geçtiğimiz sene Cihangir'de bir mekanda objektiflere takılmıştı.

Kameraları görünce panik olan ikili, "Sevgili değiliz" diyerek yanlış bir şey yazılmaması için gazetecilere ricada bulunmuştu.

"BİZ SADECE ARKADAŞIZ"

Flaşlar patlayınca panik olan Aksüyek şu açıklamayı yapmıştı:

Alıntı Metni

Dilara Aksüyek'in yeni sevgilisi futbolcu çıktı! Yaş farkı dikkat çekti

"GÜZEL ŞEYLER YAZIN"

Ceylan ise, "Arkadaşlar güzel güzel sohbet ediyorduk siz gelene kadar, güzel şeyler yazın" demekle yetinmişti.

"YALNIZLIĞIM VE BEN"

Dilara Aksüyek, önceki akşam Bebek'te objektiflere yansıdı. Senaryo okuduğunu söyleyen oyuncu, "Heyecanlandığım bir şey olursa eylülde ekranda olmak istiyorum" dedi.

Aşk hayatıyla ilgili sorulara Aksüyek, "Yalnızlığım ve ben. Murat Ceylan'la aşk haberleri çıktı. Yakın arkadaşım. 'Aşk diye' yazılan fotoğrafı buzdolabımın üzerine koydum" dedi.

"ÖZEL FORMÜLÜM YOK"

Fit haliyle hep dikkat çeken Aksüyek, "Özel formülüm yok. Disiplinli spor yapıyorum. Tatilde arkadaşlarımla Alaçatı yapacağım. Babamların yanına İzmir'e gideceğim. Belki yurt dışı da olabilir" açıklamasını yaptı.

Flaşlar patlayınca şoke oldular! 'Sevgili değiliz, yanlış yazılmasın'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.