• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Murat Boz ve La Casa De Papel'in Berlin'i bir araya geldi!

Artur

Forum Üyesii

Müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Murat Boz, son dönemdeki projeleriyle dikkat çekiyor.

Şarkıcılığın yanında oyunculuk yapmaya da başlayan isim, son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte rol almıştı.

Boz şimdi de, dünyanın en popüler oyuncuları arasında yer alan ve 'La Casa De Papel' dizisinin sevilen karakteri 'Berlin'i canlandıran Pedro Alonso ile bir araya geldi.

İkili büyük bir proje için yan yana poz verdi.

BEĞENİ YAĞDI

Boz'un '...' notuyla paylaştığı gönderi kısa sürede gündem oldu. İkilinin fotoğrafına beğeni ve 'Neler oluyor?', 'İstanbul&Berlin', 'Pedro Alonso ve sen bir projede beraber misiniz? Şu anda bayılıyorum', 'İki efsane bir arada' gibi yorumlar geldi.

"İSTANBUL'DA YAŞAMAK İSTİYORUM"

Bir projesinin çekimlerini İstanbul’da yapmak isteyen oyuncu Pedro Alonso, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

Murat Boz: Hastasıyım ama çocuk seviyorum diye evlenemem!
'La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.